Tårn

Klatretårnene våre har høy kapasitet for aktivitet, kreativitet, er driftseffektive og kan brukes innendørs og utendørs.

Høyt & Lavt Parksystem designer og bygger klatretårn for utfordrende lek, spenning og hopp i høyden. Dette er tårn slik du ikke har sett det før. 

Ønsker du aktiviteter som kan gi familier og bedrifter en utfordring på fysikk og samarbeid? Da er dette en god løsning for deg. Sammen ser vi på nye kreative og spennende løsninger for tårnet og aktivitetene du ønsker deg.

Vi bygger og designer ulike typer klatretårn som kan brukes i kombinasjon med klatreparker, eller som enkeltstående attraksjoner til teambuilding, klatreaktivitet og som utgangspunkt for hoppeinstallasjoner.

Klatretårn i massivtre

Siste innovasjonen vår er et helt spesielt klatretårn bygget i det bærekraftige materialet, massivtre. Dette tårnet er blitt et landemerke det er vanskelig å ikke la seg inspirere av. Klatretårnene våre kan bygges i ulike størrelser, tilpasses og plasseres både inne og utendørs. Dette er flotte signaturbygg som er driftseffektive anlegg med lave bemanningskostnader, og som gir rom for mange kreative tilpasninger.

Våre tårn kan ha:

  • Zipliner
  • Klatreløyper
  • Klatrevegger med automatsikring (Trublue)
  • Frittfall installasjoner (QuickFlight)
  • Nett til å klatre i
  • Ulike typer hindre 

Auto belay / automatsikrer 

Til klatrevegger anbefaler vi bruk av auto belay, TruBlue. Dette er en automatsikrer. Det betyr at de som skal klatre fester karabinen til tauet, i sin sele for så å starte klatringen. Når klatreren skal ned, setter de seg ned i selen og bli firt rolig og jevnt ned – automatisk. Dette sparer deg for bemanning ved at du ikke trenger å sikre selv, det gjør nemlig Trublue for deg. Disse enhetene er svært driftssikre, enkle i bruk og sørger for lave bemanningskostnader. 

Finn din enhet her.

Frittfall installasjon

For deg som er på jakt etter et tårn med et element med en spektakulær opplevelse av frittfall, anbefaler vi deg Quick Flight. Med en QuickFlight kan du se for deg dette: Å stå på kanten av en plattform, og kaste deg rett ut i et rent fritt fall, før du får en myk oppbremsing med en rolig nedfiring. QuickFlight gir en spennende følelse av frittfall uansett alder og er et godt valg for deg som er på jakt etter det lille ekstra.

Servicesenter 

Høyt & Lavt er importør og servicesenter for produkter fra Headrush Technologies. Vi gjennomfører årlige kontroller og servicer hos oss. Det er ingen dyre ekstrakostnader med å sende til utlandet. 

Finn enheten som passer for deg her.

Førstegangsbefaring

Vi gjør et grovdesign og ser på muligheter i det aktuelle området. Du får levert prinsippskisser, en budsjettkalkyle og en generell beskrivelse av leveransen. Dette gir deg en god oversikt over hva selve prosjektet vil innebære både økonomisk og praktisk. Skal du for eksempel søke om midler eller skaffe finansiering er dette et meget godt grunnlagsmateriale. Befaringen kan sammenliknes med at du skal bygge et hus og får en skisse tegnet fra arkitekt. Det danner et godt grunnlag for videre arbeid, budsjettering og planlegging. Når det gjelder reguleringsplaner og godkjenninger lokalt for etableringen er dette noe vi kan bistå med om det er ønskelig.

Referanser Klatretårn

H&L Oslo/Tryvann​
H&L Trysil​
H&L Hemsedal​
H&L Sirdal​
Hydlaparken Stryn
DNT Sæteren gård

Referanser Fritt fall installasjoner

Himmelfallet Høyt & Lavt Vestfold

Ideen bak Himmelfallet, som er bygget hos Høyt & Lavt Vestfold, var å kunne gi samme opplevelse som en basehopper får på kanten av et objekt. Vi har gjennom årene bygget ulike fritt fall installasjoner, enten som enkeltstående attraksjoner, i trær eller i kombinasjon med multifunksjonelle tårn og klatreløyper.

Mer informasjon om QUICKflight finner du her og mer informasjon om fritt-fall brems kan du lese om her.

H&L Oslo/Tryvann
H&L Lillestrøm
Sæteren gård