Om oss

Om Parksystem

Unike innstallasjoner

Vi lever for arbeid i høyden og har stor lidenskap for å skape og tilrettelegge for spennende aktiviteter og opplevelser. I over 10 år har ekstremsnekkerne våre levert unike installasjoner og bygg land og strand rundt.

Dette har ført oss til mange spennende prosjekter, med alt fra enkel logisitikk som er nærme infrastruktur – til mer utfordrende prosjekter som er langt inne på vidda uten dekning.

Vi bygger store og små klatreparker, zipliner, tretopphytter, bruer og lekeapparater. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler og byggefase. Vi hjelper deg også med implementering av rutiner, komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold.

Vår erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å ta på oss og levere et vidt spekter av oppdrag innen spenning- og aktivitetsbaserte tjenester. Dette kan innebære utvikling av nye konsepter, arbeid i høyden, rigging eller gjennomgang /etablering av rutiner og sikkerhetssystemer.

Om Parksystem

Et vidt spekter av leverte oppdrag

Vår erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å ta på oss og levere et vidt spekter av oppdrag innen spenning- og aktivitetsbaserte tjenester. Dette kan innebære utvikling av nye konsepter, arbeid i høyden, rigging eller gjennomgang /etablering av rutiner og sikkerhetssystemer, m.m.